Ekindüzü İlkokulu
EKİNDÜZÜ KÖYÜ EKİNDÜZÜ KÜME EVLERİ NO: 5 PERVARİ / SİİRT
04843672056

VİZYON

Öğrencilerimizi demokratik, kültürlü, hoşgörülü, sosyal yönü gelişmiş, bilinçli, kendine güvenen, eğitimde teknolojiyi etkin kullanan, sürekli gelişmeye açık, bilgi çağının gereklerini yerine getiren, toplumsal yardımlaşmaya ve toplumun gelişmesine önem veren, kapasitesini bilen ve bu kapasitesini sonuna kadar kullanabilen, demokrasiyi bir yaşam biçimi olarak benimseyen, karşılaştığı problemler karşısında sabırlı, tutarlı, objektif olmayı bilerekgeçerli çözümler bulabilen, sorumluluklarının farkında olup bu sorumluluklarını yerine getirmek için çaba gösteren bireyler olarak yetiştirmektir.

MİSYON

ilimizde, Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçlarının gerçekleştirilmesinde, sosyal, kültürel kalkınmasının desteklenmesine, teknolojik yeniliklerin kullanım alanlarının genişletilmesine yardımcı olan; soran, sorgulayan, düşünen, araştıran ve geliştiren, Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, laik, demokratik bireylerin yetiştirilmesine Ekindüzü Ortaokulu olarak ortam hazırlayarak nitelikli ve kaliteli bir eğitim öğretim hizmeti sunmaktır.

Öğretim Şekli :Tam zamanlı

Tam zamanlı

kalorifer

Öğretmen servisi bulunmaktadır.